Beperking van het aantal zoekopdrachten

De berekening gebeurt op basis van het middelpunt van de gemeenten. De nauwkeurigheid van de getoonde gegevens is beperkt, maar voldoet om de naburige gemeenten op te sporen. Indien u de informatie of de techniek van deze pagina wilt gebruiken voor een project gelieve dan contact op te nemen met .
Het gebruik van deze website is beperkt tot 5 opzoekingen per dag. Indien u voor een commerciële toepassing gebruik wilt maken van deze website kan dat voor een bescheiden bijdrage. Raadpleeg deze website indien u inspiratie zoekt.
Sinds 5 december 2013 wordt het resultaat niet meer als tekst weergegeven voor gebruikers die niet geregistreerd zijn. Meer informatie kan u lezen op deze pagina.

Aantal zoekopdrachten verwerkt sinds zondag 16/09/2012:
234249

Sinds 15 september 2012 werd besloten het aantal opzoekingen per dag te beperken tot 5. De belangrijkste reden voor deze wijziging was de vaststelling dat deze website meer en meer door commerciële bedrijven wordt gebruikt. Waarom zouden zij er alleen beter van worden?

Sinds 5 december 2013 werd er een extra beperking ingevoerd. Het resultaat wordt niet langer in de vorm van tekst weergegeven, maar in de vorm van beeldjes. Het aantal opzoekingen werd ook verder beperkt tot 3.

Het is niet mijn bedoeling om rijk te worden van deze website, maar sinds enkele jaren zet ik een deeltje van mijn eigen middelen in om een project in Afrika uit te voeren. Hierover kan je meer lezen op 10 Euro voor Malawi. Voor elk commercieel bedrijf dat hiervoor ook een minimale bijdrage wil leveren, zal deze website opnieuw onbeperkt toegankelijk zijn. Tot op heden werd ik hiervoor reeds verschillende keren gecontacteerd, maar de wil van bedrijven om iets bij te dragen tot een betere wereld is blijkbaar zeer beperkt.

Voor organisaties die non-profit werken kan ik een uitzondering maken. Meestal werken zij mee aan een betere wereld voor iedereen en die filosofie sluit aan bij die van mij. Mits een bericht te sturen met wat uitleg over het werk dat ze verrichten kunnen zij GRATIS volledige toegang krijgen.